Shi kritikash ndaj gazetares Charissa Thompson

Gazetarja e Fox, Charissa Thompson, bëri bujë këtë javë teksa pranoi se kishte sajuar raporte gjatë disa ndeshjeve në të kaluarën. Në një intervistë në podcast-in “Pardon My Take”, ajo zbuloi se ndonjëherë kishte gënjyer për atë që thoshin trajnerët gjatë pjesës së parë të ndeshjeve. “Ndonjëherë bëja raportin, sepse trajneri nuk dilte në pjesën e pare, ose ishte shumë vonë dhe nuk doja të prishja

Vazhdoni leximin →