19 vjet në parket, Tim Dankan thotë mjaft

Më në fund vjen koha për të thënë mjaft. Tim Dankan është tërhequr nga basketbolli i luajtur, kur i ka kaluar 40 vjeç (saktësisht është i datëlindjes 25 prill 1976). Flitet për një nga gjigandët e basketbollit amerikan, që ia kushtoi të gjithë karierën e tij 19 vjeçare në parket, San Antonio Spurs. Dhe gjatë

Vazhdoni leximin →