Daniele, e fejuara për “Grande Slam” e Raoniç

Për më shumë se një vit, tenisti Milos Raoniç është bashkuar me Daniele Knudson. Kanadezja 26 vjeçare ka qenë e fejuar edhe me këngëtarin Xhastin Biber, i cili u dashurua me të, menjëherë sapo e pa në një sfilatë. Daniele ka një të shkuar si skiatore dhe patinatore artistike, por edhe një pasion të madh

Vazhdoni leximin →