Frikë nga tifozët shqiptarënë Beograd?

Megjithëse ka një marrëveshje që, për arsye sigurie, tifozë të Skënderbeut të Korçës nuk duhet të vijnë në stadiumin e Partizanit të Beogradit, sikurse nuk kishte tifozë serbë në Elbasan, megjithatë, sikurse shkruan, sot, medisa serbe, ka mundësi që tifozë shqiptrë të shfaqen në staiumin Humska të Beogradit. Ju do të pyesni sesi ka mundësi,

Vazhdoni leximin →

Partizani i Beogradit – apel “Varrmihësve”parandeshjes me Skënderbeun e Korçës: “Pa urrejtje dhe pa shovinizëm”

  Klubi i Partizanit të Beogradit u ka bërë thirrje tifozëve të vet, “Grobari” (Varrmihësit), që të bëjnë tifozllëkme korrektësi dhe objektivitet sportiv në ndeshjen e Ligës së Evropës ndaj Skënderbeut të Korçës që do të zhvillohet në stadiumin e tij, në Humska të Beogradit, më 2 nëntor, me qëllim që të shmangen incidentet që

Vazhdoni leximin →