Deri tani e paparë: shënon gol me këmbë në vaterpolo!

Vaterpolistët legjendarë serbë, Sllobodan Nikiç dhe Zhivko Gociç, i dhanë, dje, lamtumirë zyrtare sportit, kështu që, për nder të tyre, në pishinën kryesore të Beogradit, u luajt një ndeshje ekzibicioniste mes ekipit kombëtar të Serbisë dhe një ekipi përfaqësues të botës. Në këtë spektakël morën pjesë edhe emra të tjerë të njohur nga sporte të

Vazhdoni leximin →