Akuza Modriçit për miliona, dhe vëllezërit Mamiç në burg, ç’ndodh në “fabrikën” e futbollit, Dinamo Zagreb?!

Nga Jugosllavia e dikurshme, klubi më i njohur mbetet Crvena Zvezda që fitoi Championsin, por pas 1991-it, “kreun e vendit” e ka zënë Dinamo e Zagrebit. Kroatët krijuan klubin më të aftë ballkanas për krijimin dhe grumbullimin e talenteve dhe për transferimin e tyre jashtë, duke “thithur” dhjetëra milionë euro, diçka që nuk e bëri

Vazhdoni leximin →