Michael Phelps ka menduar vetëvrasjen

Michael Phelps është emër i paharrueshëm në sportin botëror dhe nuk ka nevojë për prezantim. Ish-notari amerikan fitoi 28 medalje në Lojërat Olimpike (23 ari, 3 argjendi dhe 2 bronzi) dhe tani kërkon një më shumë, për shëndetin mendor. Phelps ishte i pranishëm në Forumin Botëror të Biznesit, të mbajtur në qendrën e ekspozitës IFEMA në

Vazhdoni leximin →