Mashtrimi i shekullit: Vëllai binjak luan në vend të vëllait tjetër!

Vëllezërit binjakë basketbollistë Markif dhe Markus Moris e mashtruan NBA-në në një mënyrë të pazakontë, shkruajnë mediume amerikane, duke shkaktuar, nëse është e vërtetë, skandalin më të madh në historinë e basketbollit amerikan. Pretendohet se Markusi ka luajtur në vend të vëllait të vet, Markif, në ekipin Uashington Uizard në ndeshjen e dytë kundër Boston

Vazhdoni leximin →