Fatim, futbollistja e Kombëtares së Gambias mbytet në Mesdhe

Fatim Javara, portjerja e Kombëtares së femrave të Gambias ka humbur jetën në përpjekje për të kaluar detin Mesdhe, me shpresën për një jetë më të mirë në Europë. Lajmin e ka bërë të ditur ish-trajneri i saj, Korro Mbenga. Sipas dëshmive, Fatim është larguar nga Gambia në shtator, duke kaluar Saharanë dhe ka mbërritur

Vazhdoni leximin →