Rusja Jekaterina Biçkova flet për lesbizmin në tenis!

Ishte një intervistë jo edhe aq për tenisin. Rusja Jekaterina Biçkova foli për gjëra të tjera në pyetje-përgjigje për “Eurosportin”. Televizioni europian e pyeti për shumëçka dhe ajo nuk u kursye aspak. Një nga temat ishte lesbizmi në tenisin e femrave dhe Biçkova tha me plot gojën se “ka shumë vajza dhe gra teniste që

Vazhdoni leximin →