E njëjta fanellë, por jo skuadër, Bonuçi do ta mbyllë karrierën te “bardhezinjtë”

Një “emblemë” e klubit të Juventus, siç është dhe Leonardo Bonuçi padyshim pritej që ta mbyllte karrierën e tij si futbollist profesionit, te “zonja e vjetër”, aty ku shkroi historinë e tij në futbollin evropian, mirëpo duket se 36-vjeçari ka diçka tjetër në mendje. Fanella mund të jetë e njejtë, por jo ekipi, me “veteranin”

Vazhdoni leximin →