Bastet, koeficientë të çmendur për shiritin e Runit

Mjafton që në Angli të ndodh diçka dhe në lojë hyjnë menjëherë bastexhinjtë. Këtë rradhë në fakt ka ndodhur diçka jo e vogël, dehja në publik e Runit, i cili veç të tjerash është kapiteni i Anglisë. Tashmë në skedinë mund të gjeni me korficientin 11.00, mundësinë që Runit t’ia heqin shiritin e kapitenit të

Vazhdoni leximin →