‘Independent’ lëshon bombën; ka shkëmbim Nejmar-Bejl

‘Independent’ lëshon bombën e merkatos; Reali i madridit dhe Paris Sën Zhermeni po mendojnë për shkëmbimin mes Nejmarit dhe Garet Bejl. Sipas të përditshmes britanike kjo ide shihet si zgjidhja ideale për të dy klubet që i ka zënë vërtet halli me futbollistët respektivë të cilët prej kohësh janë izoluar. Fjalët e Zidane për Bejl

Vazhdoni leximin →