Si ta shkulim Higuain nga lëkura dhe nga..zemra napoletane?  

“Syneron Candela Italia”, një ndërmarrje e tatuazheve në Formelo të Romës, ofron shërbime për heqjen e tatu-ve që humbasin kuptimin. Në Napoli, qysh pas largimit të Higuain për tek Juventusi, rivali i tyre më i urryer,  tatuja me rofeshatën e sulmuesit , nga një gjest krenarie është shndërruar në një mallkim të “magjisë së zezë”. 

Vazhdoni leximin →