Futbollist dhe youtuber; Jeta e re e Havier Hernandez

Toni eksentrik i ngjyrës së flokëve ishte sinjali i parë, por tani është zyrtarë; në jetën e Havier Hernandez ka vend për një aventurë të re dhe elektrizuese pas ardhjes në jetë të vogëlushit Noah. Futbollisti meksikan, bashkëshortja e tij Sarah Kohan dhe 2 miq të tyre, debutoi si youtuber në një kanal të qaujtur

Vazhdoni leximin →