Pike, përse do ikësh? Akoma dëgjon vërshëllima..

Akoma nuk ka ikur Xherard Pike. Qysh nga momenti që mbrojtësi qëndror i Barcelonës ka deklaruar largimin e tij nga ekipi nacional pas Kupës së Botës në Rusi, shumë telefonata dhe këshillime kanë tentuar t’i prishin mëndjen. Mund të thuhet se takimet me stafin teknik të Spanjës kanë qënë konstante, ngaqë edhe trajneri Lopetegu e

Vazhdoni leximin →