Blanshard, sërfistja që po çmend rrjetet sociale

Alena Blanshard është një sërfiste me origjinë nga ishujt Havaji, por edhe shumë aktive në rrjetet sociale. Bukuroshja 26 vjeçare numëron rreth 2 milionë ndjekës dhe në të njëjtën kohë është prezente edhe në Youtube. Alena është edhe sipermarrëse, përveçse sportiste e suksesshme.