Biçkova: Më kanë ngacmuar tenistet lesbike! Tenisi hesht…

Tenistja ruse, Jekaterina Biçkova, e mbylli karrierën e saj, kështu që vendosi të ndajë me opinonin sportiv disa kujtime dhe konsiderata të saj befasuese, duke provokuar dhe duke sfiduar me deklaratat e saj teniste dhe tenistë të tjerë që ajo i ka njohur gjatë karrierës së saj. Ajo, në radhe të parë, sulmoi tenistet lesbike

Vazhdoni leximin →

Rusja Jekaterina Biçkova flet për lesbizmin në tenis!

Ishte një intervistë jo edhe aq për tenisin. Rusja Jekaterina Biçkova foli për gjëra të tjera në pyetje-përgjigje për “Eurosportin”. Televizioni europian e pyeti për shumëçka dhe ajo nuk u kursye aspak. Një nga temat ishte lesbizmi në tenisin e femrave dhe Biçkova tha me plot gojën se “ka shumë vajza dhe gra teniste që

Vazhdoni leximin →