Çudi e mrekullueshme në Boston, një 20-vjeçar shënon 70 pikë!

Në Boston, një natë do të mbahet mend për një kohë të gjatë. Basketbollistët e Feniksit erdhën dhe humbën, por, në fund, u gëzuan si të ishin fëmijë të vegjël, pasi njëiri nga ata, Devin Buker, arriti që të shënoi 70 pikë të pabesueshme! Ndeshja përfundoi 130-120 në favor të ekipit Selltiks, por basketbollisti 20-vjeçar Buker, megjithëse nuk arriti që ta shpëtoi Feniksin nga humbja, u preokupua që t’i siguronte vetes një vend si basketbollisti i gjashtë që ka shënuar 70 ose më shumë shumë pikë në një ndeshje, në historinë e basketbollit amerikan. Në këtë “shoqëri” të zgjedhur, bëjnë pjesë Uilt Camberlejni, Kobi Brajant, Dejvid Robinson, Elxhin Bejdor dhe Dejvid Tomson.

sfidanti.al