Tika Camaj, modelja shqiptare e Victoria’s Secrets që praktikon taekvondonë

Kush janë femrat më sexy të planetit? Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje është më mirë që t’i drejtohemi portalit ëap Mag që ka përpiluar klasifikimin e 12 femrave më të bukura, një klasifikim që përditësohet vazhdimisht në të cilin ka një hyrje të re.

Bëhet fjalë për modelen shqiptare Tika Camaj. Me fizikun në kufijtë e perfektes, Tika i mahniti të gjithë në sfilatën e fundit të Victoria’s Secret dhe një meritë për këtë e ka edhe sporti. Tika më parë ka praktikuar artet marciale, madje ka qenë kampione në disiplinën sportive të taekvondosë.

sfidanti.al