Meisha Tate, një grumbull muskujsh seksi

Meisha Tate, që është ish-kampione e botës në artet marciale miks, MMA, dhe mund të kthehet sërish në ring, për t’u ndeshur me Kris Siborg, megjithëse dy boksieret garojnë në pesha të ndryshme. Por pavarësisht sportit të dhunshëm, në të cilin Meisha është një përfaqësuese e denjë, amerikania 30 vjeçare i kujton herë pas here publikut edhe anën e saj seksuale, megjithëse e ka pothuajse të pamundur të fshehë muskujt e tepërt.