Lojtari e shënoi golin me vonesë, por tifozja sërish u zhvesh!

Ka disa mënyra për të rënë në sy, dhe në kohën e sotme të rrjeteve sociale, që të bëjnë globale sa hap e mbyll sytë, mund të fitosh famëm me sekonda. Këtë bëri edhe Fai Martinez, tifoze kolumbiane futbolli, që përkrah ekipin Deportivo të Kalit. Ajo deklaroi se ishte gati të zhvishej plotësisht nëse Marko Perez do të shënonte ndaj Agilasa Doradasit. Perez, në të vërtetë, nuk shënoi në atë ndeshje, por e bëri dy herë në ndeshjen tjetër tri ditë më vonë, dë derbin ndaj Hunioresit që është në vendin e dytë në renditje. Fai priti pak si gjatë përpara sesa të zhvishej, por përfundimisht e mbajti premtimin duke deklaruar se kur premton diçka është detyrim që ta mbash fjalën.

Sfidanti.al