Bashkëshortja e Mauro Icardit e pranon se vuan nga leuçemia

Wanda Nara nuk e fsheh më, bashkëshortja e Mauro Icardit e pranon publikisht se vuan nga sëmundja e rëndë e leuçemisë. Në një intervistë dhënë orët e fundit ajo shprehet:

“Kam leuçemi. Në fillim nuk ia thoja emrin, më pas e quaja sëmundje dhe tani i them leuçemi. Po ndjek një kurë hap pas hapi në varësi të ecurisë së sëmundjes. Çdo javë që shkoj të marr rezultatet, mbetem pa frymë. Ky është një argument delikat dhe prandaj dua që të jetë privat por i kuptoj që të gjithë. Kam vendosur të mos e denoncoj gazetarin që e bëri lajmin publik sepse atij informacioni i shkoi dhe duhej ta publikonte”.  

sfidanti.al