Alesia, e çmendur pas Frosinones

Edhe ekipet e vogla mund të identifokohen me tifozet e tyre, aq më shumë kur bëhet fjalë për një super-seksi si Alesia. Fituesja e Grande Fratello Vip, nuk është përmbajtur dot nga fakti, që ekipi I saj I zemrës, Frosonone, është në krye të tabelës së klasifikimit të Serisë B dhe mun dtë rikthehet shpejt në majën e futbollit Italian. Velina e Paolo Bonolis tek “Avanti un altro” është gjithnjë shumë active në rrjetet sociale edhe si mbështetëse e skuadrës verdheblu.

Sfidanti.al