Bernabeu i ri; te Real Madrid kerkohet referendum

Reali i Madridit prej kohesh ka nisur projektin per stadiumin e ri ‘Santiago Bernabeu’. Shoqeria e Ortakeve te klubit vendosi te beje nje sondazh perfundimi i te cilit nuk la shume vend per interpretime.

Nga 624 persona te anketuar; 74% e tyre kane bere te ditur se jane ortaket qe duhet te marrin vendimin per aprovimin e planit per debitimin e klubit qe do te thote mbajtje e nje referendumi.

Persa i perket planit te reformes qe parashikon perfshirjen e me shume seksioneve VIP ne stadium dhe jo rritje te numrit te vendeve per ortaket ne pergjithesi, 77.4% e te anketuarve dolen kunder dhe vetem 22.1% ishin pro.

Por pavaresisht gjithckaje, 51% e pjesemarresve ne sondazh e konsideron reformen duke perfshire dhe nje borxh prej 576 milione Euro, eshte e nevojshme dhe 47.6% mendonin te kunderten.

Sfidanti.al