Rosel ne proces gjyqesor; kerkohen 11 vjet burg e 78.6 mln Euro gjobe per te

Ne Spanje kerkohet hapja e procesit gjyqesor ndaj Sandro Rosel, bashkeshortes se tij Marta pineda dhe 4 personave te tjere. Ishte Gjykatesja Lamela qe e kerkoi nje gje te tille duke pretenduatr edhe dhenien ne 78.6 milione Eurove ne formen e garancive brenda 24 eurove.

Ish presidenti i Barcelones, bashkeshortja e tij dhe 4 personat e tjere akuzohen per pastrim te 20 milione Eurove te perfituara nga Federata Braziliane e Futbollit si dhe pjesemarrje ne organizata kriminale.

Dy dite me pare, Prokuroria kerkoi nje denim prej 11 vjet burg dhe 59 milione Euro gjobe, shifer se ciles i shtohet dhe pjesa tjeter e kerkuar nga Gjykata per ta cuar ne 78.6 milione Euro. Persa i perket bashkeshortes se Rosel, Marta Pineda, per te u kerkua nje gjobe prej 66.6 milione Euro.

Sfidanti.al