Vetëm një magjistar lë Çelsin dhe Hazard me gojë hapur

Magjistari i njohur Ben Hanlin i ka mahnitur disa lojtarë të Chelsea me një finte magjike.

Eden Hazard është i njohur për magji në fushë, por kësaj radhe ishte Hazard ai që mbeti i mahnitur nga një lloj tjetër në dhomen e Çelsit, shkruan Express.

Hanlin i kërkoi Hazardit që të nënshkruajë një letër dhe pastaj ta mbajë atë derisa ai t’ia grisë një cep të saj.

Hanlin më pas e përtypë copën e letrës dhe pastaj, në mënyrë ta mahnitshme, e nxjerrë atë me gojë ashtu siç ishte më parë.