Sfida e re e Kubicës, rinis karrierën në kampionatin DTM

Karriera e Robert Kubicës rinis nga kampionati DTM. Piloti polak ka nënshkruar një kontrarë me skuadrën satelit ART Gran Prix dhe do të drejtojë një makinë BMW M4 me të cilën kishte kryer edhe një test në Jerez në muajin dhjetor. ‘Kampionati DTM po më intrigonte prej kohësh-tha ish piloti I Williams-është një ndër më

Vazhdoni leximin →