Lamtumirë Lena, Draksler ka zgjedhur Setani

Julian Draksler ka gjetur një dashuri të re. Futbollisti I Paris Sën Zhermenit është ndarë nga Lena Shtifel dhe zemrën e tij duket se ia ka rrëmbyer Setani Taing. Mesfushori gjerman prej kohës është parë në shoqërinë e kësaj balerine dhe koreografeje franceze në shoqërinë e së cilës festoi edhe Halloëeenen në fund të muajit

Vazhdoni leximin →