Autopsia e Maradonës, agoni e gjatë dhe asnjë gjurmë alkooli apo droge

Një muaj pas ndarjes nga jeta të Diego Armando Maradonës zbulohen detaje të autopsisë së trupit të tij. Sipas të përditshmes spanjolle AS, në organizëm nuk ka pasur gjurmë të alkoolit apo drogës, ndërkohë që u zbuluan gjurmë të medikamenteve antidepresive, antiepileptike dhe një medikament kundër astinencës së alkoolit, por nuk kishte asnjë gjurmë të

Vazhdoni leximin →