E zbulon ‘Football Leaks’: Real Madrid ka pranuar 200 milionë Euro nga Ishujt Kajman

Real Madrid ka pranuar që fondi ‘Providence’ t’i paguante 200 milionë Euro që nga Ishujt Kajman duke ditur se rrezikonte të thyente ligjin. Ky është informacioni i zbuluar nga ‘Football Leaks’ dhe  publikuar nga ‘Der Spiegel’ dhe ‘InfoLibre’. Sipas këtij informacioni ishin dy kompani me seli në Ishujt Kajman dhe me zyra në një ndërtesë

Vazhdoni leximin →