Imazhi I Messit e Antonelës në adoleshence: Vitet kalojnë….

‘Vitet kalojnë…’ me këtë frazë, Messi deshi të kujtojë etapën e adoleshencës së tij dhe të bashkëshortes Antonela Rokuco. Futbollisti dhe Antonela njoihen që fëmijë duke I kaluar të gjitha etapat e jetës së bashku. Theksojmë se Antonela është dashuria e jetës së Lionel Messit  prandaj ai ndihet kaq I dashuruar dhe I lidhur me bashkëshorten e tij

Tani në këto moment lumturie intensive të ciftit që tashmë ka 3 fëmijë, futbollisti më I mirë I boitës mendoi të ndajë me të gjithë fansat një foto që ka shumë domëthënie për të dhe që ngjall kujtime shumë të bukur kur ata ishin adoleshentë dhe pozonin të përqafuar

Messi dhe Antonela Rokuco formojnë një prej cifteve më të dashur e të admiruar në botë dhe këtë e tregojnë mbi 4 milionë ‘pëlqimet’ që kjo foto mori në momentin kur kapiteni I Barcelonës e postoi atë në Instagram

Sfidanti.al