Formula 1, Ferrari I Mikael Shumaher…ne cokollatë

Mikael Shumaher mbetet një prej pilotëve më fitues e më të dashur në Formula 1 dhe jo vetëm nga tifozët e Ferrarit. Këtë e vërteton mësë miri fakti që në edicionin e ri të Sciocola’ që I dedikohet sportit, organizatorët së bashku me promovuesin e manifestimit CNA Modena, vendosën t’I dedikojnë një homazh legjendës gjermane të Formula 1 në vitin e 50 vjetorit të tij të lindjes.

Bëhet fjalë një Ferrari I madh I bërë I gjithi me cokollatë dhe nuk bëhet fjalë për një makin të cfarëdoshme, por për F2004 me të cilën Shumaher regjistroi numrin më të lartë të fitoreve. Skulptura për të cilën u përdorën 25 kuintalë cokollatë, u realizua nga Mirko Dela Vekia në bashkëpunim me artistin Alesandro Marrone.

Sfidanti.al