Triple H i WWE nderon Hamilton; i dhuron Brezin e kampionit

Triple H është një emër mjaft i njohur për admiruesit e sportit të Wrestling. Ai është fitues i 14 titujve kampion në WWE Championship dhe në World Heavyweight Championship. Për përvecse një ‘luftëtar’ i paepur në ring, Triple H është edhe një person që di t’i respektojë sportistët e kalibrit të tij; dmth kampionët e disiplinave

Vazhdoni leximin →