Rossi dhe Agostinelli, legjendat e Moto GP

Valentino Rossi dhe Giacomo Agostini janë dy pilotët më ikonikë dhe rekordmenët e pakonkurrueshëm të Moto GP. Kreu i podiumit i gjithi italian përsa u përket rekordeve në kategorinë mbretëreshë të motoçiklizmit ku “doktori” konsiderohet edhe si njeriu më i suksesshëm i erës moderne me 9 tituj në emrin e tij, 78 nga të cilët

Vazhdoni leximin →