Kevin Durant dhe një shkelje me sy pas 3 pikëshit

Kevin Durant mposhti ish- bashklojtarët Russell Westbrook, Serge Ibaka dhe James Harden gjatë javës së kaluar, por nuk arriti që ta mposhtë Dion Waitersin, ish organizatorin e Oklahoma City Thunder. Waiters ndihmoi Miamin që të mopshtë Golden Staten me një treshe fantastike, që Durant s’mundi ta duronte. “Ai ma bëri me sy pas asaj treshe.

Vazhdoni leximin →