Sekreti i Çelsit, Konte zbuti “egërsirën” Diego Kosta

Çelësi fitoi edhe në transfertë kundër Midëllsboro dhe tashmë kryeson i vetëm Premier League. Por ajo që ka bërë më shumë përshtypje së fundi është përmirësimi i marrdhënieve të trajnerit Konte dhe sulmuesit kryesor, Diego Kosta, i cili nëse është i qetë, atëherë bëhet i papërmbajtshëm. Të gjithë e mbajnë mend, se si vetëm pak

Vazhdoni leximin →