Tenistja imiton Kardashianin, ja gjetja e Euzheni Busharit!

Hallouini është vërtet një festë me të papritura të mëdha. Kristiano Ronaldo apo Flojd Mejuedhër Xhunior tërhoqën vëmendjen, por jo më pak Euzheni Bushar. Tenistja kanadeze vendosi të imitonte një vajzë që është bërë e famshme në botë për gjoksin dhe të prapmet e saj, si Kim Kardashian (nuk dihet nëse Kim shquhet për ndonjë

Vazhdoni leximin →