Karateistja amerikane, pret flokët për të ulur peshën

Amerikania Samanta Diaz ka bërë një xhest që i ka çuditur të gjithë. Sportistja 23 vjeçare ëndërronte të ndeshej në disiplinën miks të areve marciale, por kur është peshuar, rezultoi 52.70 kilogram, pra 20 gramë mbi peshë dhe sapo ka zbritur nga peshorja nuk është menduar dy herë, por ka prerë flokët. Në peshimin e

Vazhdoni leximin →