Irina, protagoniste në festën e të brendshmeve

Nuk mund të mungonte Irina Shaik, për përvjetorin e 20-të të “Intimisimi”, një ceremoni që u organizua në Madrid. Flitet për një sipërmarrje fillimisht të panjohur, që më pas u kthye në “brand ambasador” dhe ish e fejuara e Kristriano Ronaldos i la pa fjalë të gjithë të pranishmit me bukurinë e saj.