FIFA dhe 6 konfederatat: Nuk do të njohim Superligën

‘Duke marrë shkas nga lajmet e fundit të publikuara në media për një Superligë Evropiane të rezervuar për disa klube evropiane, FIFA dhe 6 konfederatat(AFC, CAF, CONCACAF, CONMEBOL, OFC dhe UEFA), konfirmojnë edhe njëherë dhe nënvizojnë me forcë se një kompeticion i tillë nuk do të njihet as nga FIFA e as nga konfederata respektive-lexohet

Vazhdoni leximin →