Me De Biazin ramë në dashuri, ndaj, tradhëtia do të jetë ndryshe..

Ish-futbollisti i Kombëtares, Sokol Kushta,  mbetet suulmues edhe kur flet,  dhe  kjo e nderon më shumë qëndirmin e tij, në një mjedis ku zakonisht heshtja rekomandohet si flori.  Kushta ka paralajmëruar: “ Kombëtarja është e përçarë dhe ka një organizim kundër trajnerit De Biazi”. Nëse fjalët e ish-bomberit, do të mbërrinin edhe tek trajnerët e

Vazhdoni leximin →

Përse habitet Hysaj vetëm me arbitrin…

Sjellja e futbollistëve tanë pas ndeshjes, nuk e përmirëson dot imazhin e fushës. Dhe kjo ndodhë, ngaqë fjalës së tyre i mungon sinqeriteti. Një nga futbollistë që respektohet më shumë, bile edhe kur nuk bën mrekulli në fushë, Hysaj, paska thënë: “ Gjyqtari nuk e kuptoi se çfarë po bënte?”. Një frazë që nuk mund

Vazhdoni leximin →