Inter identifikon përforcimet, por i mungojnë 50 milionë euro!

Kaq është diferenca mes dëshirës dhe realitetit për drejtuesit e Interit. “La Gazeta delo Sport” informon se trajneri Konte dhe drejtori Marota kanë identifikuar shumicën e lojtarëve për rolet që duhen plotësuar, 4 nga 5 gjithsej, veçse do të ketë shumë punë për të “ngushtuar” hendekun financiar mes kërkesës dhe ofertës. Zyrtarisht, zikaltërit ende nuk

Vazhdoni leximin →

Kur çunat e  UEFA-s  ngjiten ne kullën “Ejfel“ të stadiumit,“ harrojnë“  ku janë…

Sipas anektodës që tregohet për stadiumin e ri, sa herë që vijnë misionarë nga UEFA për të gjurmuar punimet, shefat tanë i ngjisin tek “Kulla Ejfel“ e stadiumit, si për të treguar edhe më qartë madhështinë e impiantit.  Në fakt, nuk është kjo arsyeja  me të cilën marrin ashensorin , sepse vetëm duke ngjitur kullën..nuk

Vazhdoni leximin →