Inter-Juve? Në Itali thonë “Konte dogmatik” kundër Pirlos së “rrjedhshëm”!

Kanë filozofi të ndryshme, dhe të tillë kanë qenë edhe si futbollistë. Flitet shumë për duelin e sotëm Inter-Juventus në Serinë A, dhe përveç lajmeve për formacionet dhe parashikimet, bëhet një analizë e dy trajnerëve. Antonio Konte cilësohet si “dogmatiku” i futbollit, si njeriu që dëshiron të kontrollojë çdo moment e çdo veprim, jo vetëm

Vazhdoni leximin →