Urtësia e Klopit: Unë nuk pretendoj të interesohem për lojtarët, unë interesohem për ta!

Eleminimi nga Championsi vështirë t’ia ketë ulur ndopak “aksionet” në bursën e futbollit. Jurgen Klopi mbetet po ai, një trajner i shkëlqyer, ndoshta që ka hyrë pak vonë në botën e fituesve, por që ka vendin e tij të merituar, përveçse është shumë tërheqës me sinqeritetin dhe shpërthimet e tij emocionale. Gjermani 52-vjeçar flet hapur

Vazhdoni leximin →

Pas UEFA-s, videokonferencë edhe klubet e Premier Ligës!

Ndihma iu dha duke shtyrë me një vit Kampionatin Europian, ndaj edhe zgjidhjet mund të gjenden, gjithnjë nëse do t’i lejojë epidemia. Drejtuesit e klubeve të Premier Ligës do të kenë sot një mbledhje në distancë, një videokonferencë sipas stilit të UEFA-s, për të diskutuar gjendjen dhe për të arritur në një zgjidhje. Plani fillestar

Vazhdoni leximin →