Letisia, e dashura “xhuxhe” e kullës Shakil O’Nill

Shakil O’Nill, tashmë 44 vjeç, vazhdon të jetë pjesë e basketbollit, por kuptohet që tani jo më në parket. Gjigandi, 4 herë kampion në SHBA dhe 15 herë i përzgjedhur në All-Star, tashmë është rolin e analistit të NBA-së. Aktualisht, O’Nill është duke kaluar pushimet me të dashurën e tij në “Miami Beach”, Florida. Interesante

Vazhdoni leximin →