Elizon Feliks fiton betejën me Nike

Elizon Feliks fiton betejën me kompaninë amerikane të veshjeve sportive Nike në lidhje me pagesën e saj për rendimentin gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes së fëmijës duke bërë që Nikë të ndryshojë në mënyrë radikale politikën shtrënguese të saj të kontratave me sportistet shtatzëna. Nike kishte aplikuar me Feliks, që në nëntor solli parakohe në

Vazhdoni leximin →