Këto çmime te luajnë mendsh: 70 milione euro per një femijë!

Çmimet e futbollistëve kanë kohë që kanë kapërcyr realitetin, për më tepër që edhe për futbollistët e rinj kanë filluar që të shpenzohen shuma astronomike. Ylli i ri në ngjitje, sulmuesi 16-vjeçar i Lionit, Vilem Gebels, tanimë, e ka bërë debutimin e tij me ekipin e parë të “luanëve” dhe shumëkush parashikon një karrierë të

Vazhdoni leximin →