Ka qenë edhe më parë kështu, Skënderbeu si dikur “markat e mëdha” Partizani e Dinamo

Kombëtarja le të mos shkojë në Botëror. Tifozët shqiptarë kanë për çfarë të gëzojnë dhe për çfarë të krenohen, kanë Skënderbeun. Gjashtë herë kampionia e Shqipërisë bëri një tjetër heroizëm, më të madhin e gjithë këtyre viteve, duke kaluar për në fazën e grupeve mbi vetë Dinamon e madhe të Zagrebit. Nuk u penguan as

Vazhdoni leximin →