Letër emocionale e Totit:  Xhixhi, ne jemi kaq të ndryshëm, por edhe të njëjtë!

Rivalë kohëgjatë në fushë, njëri me bluzën e Romës, tjetri me atë të Juventusit, bashkëlojtarë në përfaqësuese, ata janë përgjithnjë miq. “Princi” roman i ka shkruar një letër emocionale portierit legjendar, Xhanluixhi Bufon, që ndodhet në udhëkryqin më të vështirë në karrierën e tij. “Edhe unë jam ndodhur në gjendjen, në të cilën ndodhesh, ti,

Vazhdoni leximin →

Toti: Sot unë do të vleja të paktën 200 milionë euro!

Ikona romane e futbollit, Françesko Toti, drejtori sportiv aktual i Romës, të gjithë karrierën e tij e kaloi të klubi i tij “mëmë”. Toti qw, para më pak se një vit më parë, doli në “pension”, pasi “militoi” mëse dy dhjetëvjeçare në ekipin e “ukonjës” romane, vuri në dukje se nuk i vjen keq për

Vazhdoni leximin →

Toti: “Mesi është më i mirë, por mos i thoni gjë Ronaldos”!

Legjenda italiane dhe evropiane e futbnollit, Françesko Toti, bëri këto ditë një deklaratë, duke theksuar se futbolli,gjatë viteve të fundit, po mbivlerësohet shumë dhe se shumat e mëdha të kapitaleve që qarkullojnë në tregun e futbollistëve nuk tregojnë gjendjen e vërtetë të futbollit në kohën e sotme. Kapiteni i paharruar i “ujkonjës” është njeriu që

Vazhdoni leximin →